Wij bieden een take-out kerstmenu aan op kerstavond en kerstdag.

Menu Kerstavond 24-12-2020 en Kerstdag 25-12-2020.

Huisgemaakte eendenleverpastei/ uienconfijt/ brioche/ gelei van Madeira.

OF***

-Handgemaakte grijze garnaalkroketten (2stuks)/ gefrituurde peterselie/ coctailsaus.

§§§§§

-Bloemkoolroomsoep met gerookte Schotse zalm.

§§§§§

-Gevulde kalkoenfilet “klassiek” met truffel/ groenten en fruit/ Fine Champagnesaus/ verse kroketten.

§§§§§

-Kerstnagerecht “2020”.

Menu 4 gangen: 51€

-Menu 5 gangen: 61€***

Suggesties wijn:

-Rode wijn: Jose de Zarzas Valdepeñas Gran Reserva 2012   75cl.   Spanje      10€

-Witte wijn: Discovery Bay Chardonnay  USA              2019   75cl.  Californië    8€

-Bestellen kan tot 20-12-2020 op het nummer 09.225.04.29

-Tijdig bestellen warm aanbevolen.

-Af te halen op 24-12-2020 tussen 11h en 16h.

-Thuisbezorging op aanvraag €.

-Praktisch:- Gerechten verzorgd en netjes verpakt.

                 -Gemakkelijk op te warmen+info.

-Veggiebility on request !!!

“Team Valentijn wenst u en uw naasten prettige en veilige kerstdagen in deze bizarre tijden”…

Restaurant Valentijn, Rodekoningstraat 1, Gent 9000 Patershol.

Beste klanten,

Voor de eindejaarsfeesten bieden wij een take-out menu aan:

Kerstmenu

Oudejaarsmenu

TAKE OUT  zolang de sluiting van de horeca geldt.

Volg ons op onze Facebookpagina om snel op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.