Reserveren

Onze plaatsen zijn beperkt, daarom raden wij u aan om op voorhand uw tafeltje te reserveren. Dit kan telefonisch op het nummer 09/225.04.29 (aanbevolen) of als u in de buurt bent komt u gewoon binnen reserveert u uw tafeltje. U wenst een feestje of een zakendiner te organiseren? contacteer ons en wij maken in samenspraak met u een menu naar uw smaak en budget. Voor speciale gelegenheden (vb: Valentijn, Gentse feesten, ….) zorgt de chef voor een aangepaste all-in menu. Bij reservatie op dergelijke feestdagen wordt een beperkt voorschot gevraagd. Voorafgaand aan dergelijke gelegenheid kan u steeds de samenstelling van het all-in menu vinden op onze webpagina.

Openingsuren

Wij zijn elke avond open vanaf 18u30 met uitzondering op donderdag en zondag. Wij zijn ook open op zondagmiddag vanaf 12u00.

Betalingsmogelijkheden

Wij aanvaarden onderstaande betalingsmogelijkheden: Cash Visa Eurocoard/mastercard Bancontact V Pay

Beste klanten,

Vanaf zaterdag is het verplicht om een mondmasker te dragen bij elke verplaatsing die u maakt in het restaurant. Enkel wanneer u aan tafel zit mag u het mondmasker uitdoen.

Per tafel zal 1 persoon zich moeten registreren (telefoonnummer + mailadres).
Deze gegevens worden na 14 dagen vernietigd en zullen voor niets anders worden gebruikt dan de bestrijding van het virus.

Wij respecteren alle COVID maatregelen en vragen u om rekening te houden met deze maatregelen. Uw en onze veiligheid zijn ook voor ons de hoogste prioriteit.

Reserveren is nu nog meer aangewezen, gezien de beperkte plaatsen.

WELKOM !!!